Door het coronavirus is het bewaken van de veiligheid van medewerkers belangrijker dan ooit. Zeker in werkomgevingen waar men moeilijk 1,5 meter afstand kan houden, is dit extra belangrijk. Dit is zo ook het geval voor de operators van de sorteermachines. Een simpele oplossing voor deze situatie is het plaatsen van een kuchscherm, ofwel corona-preventiescherm.

De corona-preventieschermen die Jamafa voor Van der Ende Flowers heeft ontwikkeld, zijn gemaakt van stevige aluminium profielen en plexiglas. De schermen zijn makkelijk te integreren in de bestaande machine, en ze beschermen tegen de verspreiding van het coronavirus wanneer men hoest, kucht en niest.

Het coronavirus verspreidt zich voornamelijk via hoest- en niesdruppels. Een corona-preventiescherm vormt een dichte barrière die deze hoest- en niesdruppels tegenhoudt. Dit voorkomt dat mensen elkaar direct besmetten door te hoesten, kuchen of niezen. Let op: Uiteraard geven de schermen geen garantie op een volledig corona-vrije werkomgeving, neem dus ten alle tijden de maatregelen van het RIVM in acht.

De corona-preventieschermen zijn op maat te maken en kunnen ook geleverd worden met een standaard, zodat ze naar wens ook losstaand van de machine geplaatst kunnen worden.

Ook interesse in een corona-preventiescherm voor uw machine? Neem contact op met onze sales manager Bas Goede via sales@jamafa.com.