10 jaar Jamafa Machinery BV | 18 mei 2019

De geschiedenis van Jamafa Machinery BV begint ongeveer 90 jaar geleden als de familie Janssen in Roermond begint als “smederij Janssen” dat een generatie later uitgroeit tot Jamafa Agricultural Machinery BV. De machinefabriek verwerft een goede naam, maar gaat in 2009 wegens gebrek aan opdrachten failliet. Karel van Hattum koopt het bedrijf van de curator en start Jamafa Machinery BV.

Na de overname begint Karel in samenwerking met de telers met het moderniseren van de machines waarbij de uitgebreide kennis van Vision camera’s veel voordelen biedt.

Omdat op de plek van Jamafa Machinery BV in Roermond uitbreiding voor het Designer Outlet Center gepland stond, verhuist Jamafa in mei 2011 naar een nieuwe locatie in Kelpen-Oler. Naast een ideale locatie en goede uitstraling van het gebouw, beschikt dit pand over een hoogbouwmagazijn.

10 jaar na start heeft Jamafa weer een breed aanbod van moderne machines voor de sierteelt. Waarbij met name de vernieuwde rozen sorteer-/ bosautomaat op een zeer hoog niveau staat.

Ook de nieuw te introduceren universele sorteer- en boslijn, waar men ook automatisch mono – en mixboeketen mee kan maken, zal de lat hoog leggen.

10 jaar Jamafa Machinery BV, een mooi moment om u, onze klanten, relaties en medewerkers te bedanken voor de samenwerking en het vertrouwen in de afgelopen 10 jaar!

Team Jamafa Machinery BV